Gosudarstvennaja politika finansirovanija NIOKR vo Francii. - Tolkuškin, A.V
Výdavky na vedeckovýskumné, vývojové a konštrukčné práce v hlavných rozvinutých krajinách v roku 1988. Štruktúra zdrojov financovania vedy a výskumu. Odvetvová štruktúra nákladov na vedu a výskum vo Francúzsku. Štátna politika v tejto oblasti. Stimulovanie výdavkov priemyselných firiem na vedu a výskum. Úloha národného centra vedeckého výskumu Francúzska.