International coordination of fiscal policy in limiting economies. - Chari, V.V
Úvaha o svetovej ekonomike zloženej z množstva krajín, kde ekonomická politika každej vlády robí všetko pre maximálny prospech spotrebiteľov. Súkromné a spoločenské vlastníctvo, ich využitie a vplyv na fiškálnu politiku krajiny. Otázky relativity svetových cien. Protiklady fiškálnej politiky spolupráce a nespolupráce.