Ke konstrukci nových rozpočtových pravidel. - Kinkor, Jiří
Problémy konštruovania nových rozpočtových pravidiel (pravidiel tvorby, rozdeľovania a prerozdeľovania finančných zdrojov na jednotlivých rozpočtových úrovniach). Delenie rozpočtových zdrojov. Manévrovací priestor federácie. Fiskálno-politické súvislosti. Federácia a jednota pri posilnení finančnej samostatnosti a zodpovednosti národnej rozpočtovej úrovne a lokálnych rozpočtov.