Makroekonomická politika v období privatizace - náčrt základních problémů. 1. - Jonáš, Jiří
Hospodárska politika v doterajšom systéme fungovania čs. ekonomiky. Makroekonomická politika a regulácia v období privatizácie. Fiskálna politika, jej hlavné úlohy. Opatrenia fiskálnej politiky na zlepšenie trhovej štruktúry čs. ekonomiky. Monetárna politika. Menové kritériá a nástroje na ovplyvňovanie ich vývoja. Inflácia a jej dôsledky. Inštitúcie peňažného a kapitálového trhu.