Neue Haushaltsordnung. - Magdeburg, W.
Pokračovanie článku z č. 8/90 o nových rozpočtových pravidlách, ktoré vstúpia do platnosti po zjednotení Nemecka. Rozbor nadplánových a mimoplánových výdavkov z hľadiska nepredvídanej potreby. Splnomocnenie na využitie rozpočtových prostriedkov v nasledujúcich rokoch.