Vyhláška k celnímu zákonu.
Vyhláška federálneho ministerstva zahraničného obchodu zo dňa 18. januára 1991 o colnej štatistike, forme, obsahu a návrhu na colné pokračovanie. Vyhláška federálneho ministerstva zahraničného obchodu zo dňa 17. januára 1991, ktorou sa vyhlasuje zoznam colníc a vymedzuje colné pohraničné pásmo.