Festsetzung und Entrichtung der Vermögensteuer im Jahre 1990. - Schneider, W.
Platné právne predpisy pre stanovenie majetkových daní pre rok 1990. Výpočet predmetov podliehajúcich zdaneniu v r. 1990 a podmienky zdanenia. Zvláštnosti pri výpočte majetkových daní v r. 1990 pre bývalé štátne podniky NDR.