Podnik se zahraniční majetkovou účastí a daňové povinnosti. 1. - Aleš, Jan
Zmeny daňových predpisov, ku ktorým došlo v dobe od uverejnenia článku Zdanenie podnikov so zahraničnou účasťou (ZO č. 3/1989). Zákon o dôchodkovej dani č. 157/1989 Zb., ktorý nadobudol účinnosť 1.1.1990 a vykonávacia vyhláška č. 193/1989 Zb. ako aj jej doplnenie 214/1990 Zb. Upozornenie na niektoré dôležité ustanovenia.