Aplikace principu samofinancování v hospodářské praxi. - David, J.
Praktické skúsenosti s uplatnením princípu samofinancovania v podniku První Brněnská strojírna. Základné prístupy a východiská. Tvorba zdrojov a ich použitie v podmienkach samofinancovania. Vstupné hodnoty a funkčný model samofinancovania. Autoregulačný mechanizmus modelu samofinancovania.