Ke koncepci finančního hospodaření v podmínkách přechodu na tržní systém. - Plandorová, Helena
Diskusný príspevok k novým zákonom, týkajúcim sa finančného hospodárenia podnikov. Niektoré nedostatky týchto zákonov a návrh možného riešenia.