Rentabilita vložených prostředků a podniková rizika ve finančním rozhodování. 1. - Míková, Marie
Rozhodovanie o tom, do čoho investovať, o spôsobe finančného krytia investovaných prostriedkov a o rozdelení zisku. Podstata, definícia a meranie rizika. Očakávaná rentabilita vložených prostriedkov a meranie rizika prostredníctvom štandardnej odchýlky.