Successful results management in a Finish bank. - Santalainen, T.
Objasňovanie postupu riadenia výsledkov zameraného na vytváranie vnútornej štruktúry a procesov schopných reagovať na prostredie vypracovaného v Skopbanke vo Fínsku. Možnosti jeho použitia pri zdokonaľovaní organizácie v bankovníctve a prekonávaní súčasných problémov so strategickým plánovaním. Analýza troch báz - proces definovania výsledkov, proces situačného riadenia a proces využitia výsledkov.