Ze života pražské City tentokrát Na příkopě 28. - Velek, J.
Rozhovor s generálnym riaditeľom Komerčnej banky. Cieľom banky je stať sa univerzálnou bankou. Za rok jej existencie došlo aj k rozvíjaniu úverovej činnosti a k rozvíjaniu zahraničnej aktivity. Banka má 180 tis. klientov. Stanovisko banky k zadlženosti podnikov a k úverovaniu podnikov. Tvorba zdrojov banky a obchodná politika banky. Problematika privatizácie bánk.