Dinar - još jedan most povezivanja sa svetom. - Petkovic, M.
Rozhovor s guvernérom Národnej banky Juhoslávie o konvertibilite dinára, kontrole obeživa, vkladoch obyvateľstva, vnútornej a zahraničnej zadlženosti a o hospodárskej reforme v Juhoslávii. Dinár sa opäť dostal na svetové kurzové listiny. Cesty k prekonaniu zadlženosti podnikov. Štruktúrna prestavba celého hospodárstva - rozhodujúca podmienka uskutočnenia reformy.