K problematice vnitřní směnitelnosti naší měny. - Tošovský, J.
Vnútorná zameniteľnosť čs. koruny ako jedna z priorít súčasnej hospodárskej politiky. Predpoklady dosiahnutia voľnej zameniteľnosti našej meny. Prekážky na ceste k dosiahnutiu konvertibilnej koruny. Úloha cien, kurzov, bankových úverov a rozpočtovej politiky pri riešení tohto problému.