Kitajskaja inflacija: pričiny i uroki. - Čžen Kečžun
Príčiny nestability poľnohospodárstva a jej negatívny vplyv na rozvoj iných odvetví národného hospodárstva. Požiadavka samostatnosti podnikov v ich hospodárskej činnosti, oslobodenia od administratívneho zásobovania zvonku.