Konvertirujemost' rublja: illjuzii i real'nost'. - Borisov, S.M
Predpoklady konvertibility národnej meny. Klasifikácia rôznych foriem konvertibility (úplná, čiastočná, vonkajšia, vnútorná). Kritéria dosiahnutia konvertibility rubľa. Základné kroky na dosiahnutie plnohodnotnosti meny (úprava zákonodarstva najmä v oblasti zahraničného obchodu).