O valjutnom kurse rublja. - Rybalko, G.P
Zmeny menovej sústavy pri prechode na regulovanú trhovú ekonomiku. Charakteristiky kurzu národnej meny. Problém reálnosti devízového kurzu nekonvertibilnej meny. Metodológia stanovenia zúčtovacích devízových kurzov nekonvertibilnej meny. Bázický a skutočný devízový kurz rubľa. Predpoklady pre stanovenie ekonomicky odôvodneného devízového kurzu rubľa.