Polská hyperinflace a stabilizace v období 1989-1990. 1. - Kolodko, G.W
Zdroje hyperinflácie v Poľsku. Inflačný proces v 80. rokoch. Pokusy o stabilizáciu. Ekonomická nerovnováha. Poľský program hospodárskej stabilizácie od začiatku r. 1990. Realizácia programu (štátny rozpočet, ceny, úroková miera, mzdy, menový kurz). Výsledky hodnotenia realizácie hospodárskeho programu.