Stabilität und Instabilität des Geldes in planwirtschaftlichen Systemen. - Busch, U.
Vývoj vo východoeurópskych krajinách zaznamenal v 80. rokoch rastúcu nestabilitu politických štruktúr, ekonomických systémov a sociálnych vzťahov. S ekonomickou krízou je spojená nestabilita peňazí. Dynamický a efektívny rast v rámci národohospodárskej proporcionality a stability, podmienky a kritéria monetárnej stability.