Stabilizacija denežnogo obraščenija v zapadojevropejskich stranach v poslevojennyj period. - Kuznecov, V.I
Za účasti expertov z Francúzska a Veľkej Británie konal sa v decembri 1989 v Inštitúte svetovej ekonomiky a medzinárodných vzťahov AV ZSSR vedecko-praktický seminár o stabilizácii peňažného obehu v západoeurópskych krajinách. Ekonomická politika prechodného obdobia. Predpoklady zavedenia konvertibilnej meny. Praktické závery zahraničných expertov.