Do bad bidders become good targets? - Mitchell, M.L
Štúdia správania firiem usilujúcich sa dosiahnuť najvyššie obchodné ciele alternatívnou cestou zvyšovania, prípadne znižovania cien. Hľadanie ciest maximalizácie zisku. Analýza potenciálnych rozdielov záujmov medzi manažérmi a účastinármi spoločností. Návrhy ekonómov na zmiernenie týchto rozporov a ich riešenie.