Performance pay and top-management incentives. - Jensen, M.C
Podstata platobných vzťahov medzi účastinármi obchodných spoločností a hlavnými výkonnými úradmi a konflikty medzi ich sférami záujmov. Odhad citlivosti platobných vzťahov a zameniteľnosti dolára. Optimálny účastinný kapitál a podmienky jeho rastu. Vývoj finančnej situácie počas jednotlivých rokov a možnosti jeho odhadu. Analýza pracovných a finančných záujmov manažérov.