Seminář o burzách. - Horčicová, M.
V dňoch 14.-15.5.1990 vo Frankfurte n. M. (SRN) seminár "Funkcie a organizácia burzy cenných papierov" pre predstaviteľov centrálnych bánk, ministerstiev financií a vysokých škôl zo štátov RVHP. Prednášky a diskusia k problematike fungovania burzy, resp. finančného trhu a jeho úlohy v trhovej ekonomike. Vybrané poznatky zo seminára.