Svojina je još smetnja. - Cosic, B.
Rozhovor s riaditeľom Juhoslovanského trhu kapitálu v Beograde. Príčiny malého obratu na burzách v Beograde a v Ljubljani: nedostatok cenných papierov na trhu. Iba banky sú akciovými spoločnosťami a tie nemajú záujem dávať ich na kapitálový trh. Burzových obchodov sa nemôžu zúčastniť ani súkromné osoby ani cudzinci.