Cointégration et structure par terme des taux d`intéret. - Colletaz, G.
Aplikácia vplyvu ekonometrického vývoja na úroveň úrokových sadzieb vo Francúzsku. Meranie úspešnosti na finančných trhoch pomocou ekonometrických testov. Hodnota finančných aktív a ich kointegrácia. Proces tvorby úrokových sadzieb. Testy stanovenia ich jednotného základu.