Informacja o sytuacji gospodarczej kraju w I pólroczu 1990 r.
Informácia poľského štatistického úradu o hospodárskej situácii Poľska v I. polroku 1990. Všeobecné hodnotenie. Peňažné prostriedky a úvery. Financie podnikov. Peňažné príjmy obyvateľstva. Rodinné účty. Štátny rozpočet. Ceny, úroková miera, kurzy devíz. Poľnohospodárstvo. Priemysel. Investície a stavebníctvo. Trh práce. Trh spotreby. Zahraničný obchod.