Iznudženo otvaranje. - Milenkovic, V.
Hospodársky rozvoj Japonska v 80. rokoch a jeho úspechy na svetovom trhu. Nátlak USA a EHS na Japonsko - musí znížiť vysokoaktívnu platobnú bilanciu. Japonsko pristúpilo na určité záväzky v tom zmysle, že otvorí svoj vnútorný obchod dovážaným výrobkom. Údaje o opatreniach v japonskej priemyselnej výrobe a o prieniku japonského kapitálu do USA a EHS.