Jugoslovenski slučaj. - Pejovic, S.
Juhoslávia prekonáva v r. 1990 hlbokú krízu - údaje o zadlženosti podnikov, bánk a o inflácii. Sprísnené podmienky pri poskytovaní bankových úverov podnikom. Doterajšie zákony neriešia podmienky účinnej privatizácie podnikov. Kritika zákona o podniku. Ak nezmenia politickú sústavu, hospodárska reforma neprinesie očakávané výsledky - možno nejaké čiastočné aj to iba v Slovinsku.