Mexiko na prahu devadesátých let. - Beneš, V.
Postavenie Mexika vo svetovej ekonomike. Hospodársky vývoj a súčasný stav. Vývoj menového kurzu. Zahraničný obchod. Jeho teritoriálna štruktúra. Zahraničný a vnútorný dlh. Vývoj medzinárodnej likvidity. Platobná bilancia. Základné smery hospodárskej politiky.