O sovmestimosti chozjajstvennych sistem. - Klimov, N.
Sféry nezlučiteľnosti ekonomík ZSSR a západných krajín: štruktúra výroby a obehu, hospodárske mechanizmy a systémy riadenia. Rozdielnosť foriem a práv vlastníctva. Systém tvorby cien v západných krajinách a ZSSR.