Polska na tle wybranych krajów w 1989 roku. - Zielinska, B.
V informácii vypracovanej Ústredným plánovacím úradom vo Varšave sa porovnávajú hospodárske výsledky Poľska s krajinami RVHP, USA, Japonska, NSR, Francúzska, V. Británie, Talianska, Rakúska a Španielska za rok 1989. Národný dôchodok a spotreba. Rozpočtový deficit a vnútorná zadlženosť. Investičné náklady a bytová výstavba. Priemyselná výroba. Poľnohospodárska produkcia. Zahraničný obchod a zahraničná zadlženosť. Zhrnutie.