Polityka gospodarcza i przemiany strukturalne. - Dietl, J.
Prejav poľského senátora na senátnej ekonomickej komisii, v ktorom sa dotýka štyroch problémov. Podmienky všeobecných premien systému a všeobecného hodnotenia predpokladov vládneho programu. Súčasná situácia a nevyhnutné úpravy programu. Poľnohospodárska a potravinová politika. Dlhodobá politika a štruktúrne zmeny.