Rola panstwa w ksztaltowaniu zmian struktury przemyslu w gospodarce rynkowej. - Brocka-Palacz, B.
Dominujúca doktrína v hospodárskej politike NSR je ORDO-liberalizmus. Úlohy štátu v hospodárstve NSR. Základné ciele štruktúrnej politiky. Základné nástroje priemyselnej politiky v ekonomike NSR. Subvencie na ochranu vnútorného trhu. Najviac sú subvencované: železničná doprava, roľníctvo a ťažba uhlia, z priemyslu: lodiarsky, tabakový, výroba ocele a železa, letecký a kozmický.