Aktuelle Probleme des Systemwechsels und der Ordnungspolitik im deutsch-deutschen Einigungsprozess. - Rudolph, H.
Postavenie hospodárstva NDR v procese transformácie centralistického plánovacieho systému k trhovo orientovanému mechanizmu. Analýza nedostatkov teórie reálneho socializmu v NDR.