Bonn se praštil přes kapsu. Válka je dražší, než se očekávalo. - Švamberk, J.
Podľa niektorých západných časopisov vojna proti Iraku stála pol miliardy dolárov denne. Údaje o tom, ako prispieval SRN na úhradu vojnových výdavkov.