Konversija i ekonomičeskaja reforma. - Fal'cman, V.
Analýza faktorov, ktoré naliehavo diktujú zníženie vojenských výdavkov a konverziu sovietskeho obranného komplexu. Zložitosť konverzie v podmienkach ekonomickej reformy. Rozbor chýb, ku ktorým v priebehu konverzie dochádza a potrebných korektívov programu praktickej činnosti.