Minimum základních kroků radikální ekonomické reformy. 1.
Základné minimum reformných krokov. Makroekonomický rámec refomného procesu. Inštitucionálne minimum. Cenová liberalizácia ako jadro prechodu k trhovej ekonomike. Mzdová oblasť. Úroky. Cena poľnohospodárskej pôdy, užívanie a vlastníctvo poľnohospodárskej pôdy. Vnútorná zameniteľnosť čs. koruny. Daňová sústava. Finančné hospodárenie podnikov a spoločností.