Na vine je nielen konverzia. - Klačanský, Ivan
Útlm a konverzia zbrojnej výroby na Slovensku ohrozuje pracovné miesta pre 85000 pracovníkov. Rozhovor s riaditeľom Považských strojární a ďalšími pracovníkmi podniku, ktorý ukazuje na všeobecne platné problémy súčasnej štruktúrnej politiky a prípadné cesty, ako minimalizovať sociálne vplyvy konverzie.