O japonskom opyte upravlenija (razmyšlenija posle komandirovki). - Senčagov, V.K
Mechanizmus riadenia v Japonsku na základe vlastníctva akcií. Sústava nástrojov, zahrnutá do ekonomického regulovania (ekonomické plánovanie, rozpočet, dane, ceny, bankový úrok, menový kurz). Úloha trhu v japonskej ekonomike. Rozvoj bankového systému.