OESR i jugoslavskaja reforma. - Pajkovic, B.
Juhoslávia spolupracuje s OECD už 29 rokov - základom je dohoda z r. 1961. Mimoriadny význam má permanentný rozbor situácie juhoslovanského hospodárstva pracovníkmi OECD a ich upozornenia na nedostatky. Údaje o prijatých protiinflačných a ďalších opatreniach a ich účinnosti. Demokratizácia je základnou podmienkou uskutočnenia hospodárskej reformy.