Polskie reformy gospodarcze i dylemat prywatyzacji. - Mujzel, J.
Ako v Poľsku prebiehali reformy a ako sa menilo stanovisko voči vlastníctvu. Hospodársky program Mazowieckého vlády a oficiálna koncepcia privatizácie. Prestavba vlastníctva nemôže byť jednorazovou akciou. Perspektívy miešaného hospodárstva a varianty privatizácie. Čo bude so štátnymi podnikmi? Kľúčová úloha kapitálových spoločností podľa obchodného práva. Miesto samosprávy a participácia pracovníkov.