Privatizacija i dotatni kapital. - Dumezic, T.
Privatizácia v Juhoslávii má stále dva nedoriešené problémy: prevod štátneho vlastníctva a insolventnosť podnikov. Údaje o potrebách sanácie podnikov, aby vôbec mohli existovať po privatizácii. Názory na oceňovanie majetku štátnych podnikov. Najprijateľnejšou formou privatizácie sa javí predaj účastín podniku zamestnancom (ESOP).