Problemi prijelaza. - Lang, R.
Prechod od centralistického plánovania k trhovému hospodárstvu sa snaží úspešne uskutočniť niekoľko štátov, čo podnecuje mnohých ekonómov venovať sa teórii týchto procesov. Názory juhoslovanských odborníkov. Hodnotenie vývoja juhoslovanského hospodárstva od r. 1965, kedy začala ich prvá hospodárska reforma. Rozbor skúseností iných krajín môže pomôcť pri vypracovaní teórie prechodu v Juhoslávii.