S kim u prestrukturiranje? - Grličkov, V.
Finančná a úverová politika Juhoslávie - v súvislosti s premenou vlastníctva juhoslovanských bánk a podnikov. Odstrániť obrovskú zadlženosť a zabezpečiť rozvoj hospodárstva možno len pomocou zahraničného kapitálu. Podmienkou je prekonanie administratívnych metód riadenia a využívanie všetkých foriem vlastníctva.