Social consequences of economic reforms in the Non-European planned economies. - Mikheev, V.V
Východiskový stav hospodárstva vo Vietname, Mongolsku, Kube, Laose, KĽDR a Kambodži v rokoch osemdesiatych, ktorý bol popudom k snahám o hospodárske reformy v týchto štátoch. Hľadanie nového modelu socializmu. Obsah reforiem a ich dopad v sociálnej dimenzii.