Successful transition to market economy requires freeing of state enterprises. - Bradley, P.J
Závery zo seminára o ekonomikách v procese premeny (Washington 9.-19.7.1990) za predsedníctva W. Eversa, poradcu v Inštitúte IMF. Ciele a úlohy reforiem pri prechode z centrálne plánovaného hospodárstva na trhovú ekonomiku.