Zázračný model nehledá nikdo. Privatizační strategie v mezinárodním srovnání. - Janáčková, Stanislava
Hlavné poznatky z medzinárodného sympózia o problémoch privatizácie v krajinách strednej a východnej Európy usporiadanom vo februári 1991 EÚ ČSAV a nadáciou Friedricha Eberta. Kritický názor na morálnu argumentáciu reštitúcií a na podceňovanie sociálnej stránky privatizačných zmien. Význam medzinárodných skúseností z privatizácie.