Kritická analýza prognostických prací na národohospodářském komplexu "Oběh a přemísťování". - Čabelka, F.
Kritická analýza prognostických prác na národohospodárskom komplexe "Obeh a premiestňovanie", zameranom na koncepciu stratégie dlhodobého rozvoja obehových a premiestňovacích procesov s cieľom prognózovať vedeckotechnický rozvoj jednotlivých realizačných subsystémov obehu. Dosiahnuté výsledky riešenia a nové spoločenské podmienky. Pozitívne skutočnosti a negatívne faktory, ktoré ovplyvňovali prognostické práce.