Prognoza sytuacji gospodarczej w 1990 roku.
Syntetické výsledky ekonometrickej prognózy Poľska na rok 1990. Priemysel. Stavebníctvo. Roľníctvo. Trh práce. Trh spotreby. Príjmy a výdavky obyvateľstva. Devízový trh, zahraničný trh a zadlženie. Zahraničný obchod a zadlženie. Národný dôchodok. Investície. Ekonometrická prognóza.